In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Jestem bardzo zadowolona z nauki pływania. Żadnych uwag nie mam do prowadzenia lekcji przez instruktora i instruktorkę.
 
Data wystawienia opinii: 13 October 2022
Wystawiono przez: Barbara
Bsrbara
Świetne podejście do dzieci, instruktor zawsze w wodzie, na wszystko ma "oko". Zajęcia ciekawe i urozmaicone. Córka zachwycona, uwielbia zajęcia i z radością na nie uczęszcza. Raz już mieliśmy podjescie do nauki pływania w innej szkole to po 20 min.prosiła aby zabrać ją do domu,nie chciała słyszeć o nauce. W tej szkole dopytuje codziennie kiedy jedziemy na basen i to ja proszę ją by wyszła z wody co świadczy o jednym trafiliśmy do profesjonalisty!Z niecierpliwością czekamy na kolejny kurs i zajęcia. Do szkoły trafiliśmy z polecenia znajomej teraz my polecamy innym " Pływacki Start"
 
Data wystawienia opinii: 10 October 2022
Wystawiono przez: Anna
Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm i rewelacyjne podejście instruktora do dzieci. Po kilku zajęciach synów 6 i 8 lat widać ogromne postępy w pływaniu. Z przyjemnością chodzimy na zajęcia.
 
Data wystawienia opinii: 08 October 2022
Wystawiono przez: Mama Marcina i Kuby
Bardzo dobrze prowadzone zajęcia ,stosownie do wieku, fajny Pan instruktor i jego zona też.
 
Data wystawienia opinii: 07 October 2022
Wystawiono przez: FOTOSM
Syn bardzo zadowolony z nauki pływania oraz instruktora, chętnie chodził na zajęcia i czekamy na kolejne :) pozdrawiamy całą kadrę
 
Data wystawienia opinii: 20 July 2022
Wystawiono przez: Maria Matura
Zajęcia w Szkole pływania "Pływacki start" są prowadzone bardzo profesjonalnie. Bardzo dobre podejście do dzieci.Polecam.
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Marzena
Najlepsza szkoła do której uczęszcza syn
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Emilia
Zajęcia prowadzone bardzo dobrze, miła atmosfera. Polecam
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Mariusz
Świetna szkoła nauki pływania Szybkie efekty. Super podejście do dzieci i organizacja zajęć. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt.
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Monika
Świetna szkoła, wszystko dokładnie zorganizowane, kontakt bezproblemowy. Dziecko zadowolone. Pełen profesjonalizm. Polecam
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Monika

<< Start Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Następna Ostatnia >>

Strona 1 z 11


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions