In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Syn bardzo zadowolony z nauki pływania oraz instruktora, chętnie chodził na zajęcia i czekamy na kolejne :) pozdrawiamy całą kadrę
 
Data wystawienia opinii: 20 July 2022
Wystawiono przez: Maria Matura
Zajęcia w Szkole pływania "Pływacki start" są prowadzone bardzo profesjonalnie. Bardzo dobre podejście do dzieci.Polecam.
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Marzena
Najlepsza szkoła do której uczęszcza syn
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Emilia
Zajęcia prowadzone bardzo dobrze, miła atmosfera. Polecam
 
Data wystawienia opinii: 19 July 2022
Wystawiono przez: Mariusz
Świetna szkoła nauki pływania Szybkie efekty. Super podejście do dzieci i organizacja zajęć. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt.
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Monika
Świetna szkoła, wszystko dokładnie zorganizowane, kontakt bezproblemowy. Dziecko zadowolone. Pełen profesjonalizm. Polecam
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Monika
Długo szukałam nauki pływania dla dorosłych.Po kilku próbach zapisywania się w różnych miejscach zawsze byłam na liście dodatkowej i kończyło się na braku miejsc. Na szkołę pływacki start natknęłam się w internecie zapisałam się i udało się zostałam uczestnikiem kursu.Przy zmieniających się przepisach Covidowych zajęcia były odwoływane ale daliśmy radę. Dla mnie szkoła super przemogłam strach przed wodą,zajęcia intensywne trochę krótko 45min gdy się dojeżdża bo chciałoby się więcej 60 min.Cena nie wygórowana.Dzisiaj już sama idę na basen ,minimum potrafię,a o to chodziło.Chyba byłam najstarszym uczestnikiem kursu- 60 lat
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: basia
Basia
Szkoła nauki super, już moje drugie dziecko się tutaj uczy.:)
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Aneta
Szkoła Pływacki Start jest super szkołą nawet dla najmniejszych dzieci. Moja córka zaczęła zajęcia mając 5 lat i już w połowie zajęć było widać ogromne postępy. Super podejście Pana prowadzącego zajęcia ci owocuje swobodą dzieci podczas zajęć. Pani Danusia to chłodząca oaza spokoju przekochana osoba. Pozdrawiam cieplutko i napewno skorzystamy z zajęć jeszcze nie raz.
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Dorota Strzewiczek
Dorota Strzewiczek
Profesjonalne zajęcia również dla dorosłych. Grupy dobierane wiekowo co jest istotne dla dorosłych. Jeśli z różnych powodów nie można być na zajęciach jest opcja odrobienia na innych gdzie pojawi się luka więc nie przepadają. Ceny bardzo przystępne. Instruktor cały czas w wodzie i ciekawe dobierane zajęcia. Tu nauczyłam się pływać mimo już kilku podejść w innych szkolach. Bardzo polecam
 
Data wystawienia opinii: 18 July 2022
Wystawiono przez: Alina

<< Start Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Następna Ostatnia >>

Strona 1 z 11


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions