In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Bardzo fajny, śmiesznie tani kurs pływania, polecam zawłaszcza dla osób dorosłych.... ludzie to jest możliwe!!!!!
 
Data wystawienia opinii: 26 August 2015
Wystawiono przez: NATALIA ŚWIDERSKA
dorosła babeczka co się bała wody, o pływaniu nie było mowy
Dzieci chciały pływać, więc zadzwoniłem w kilka miejsc. Na "Pływacki Start" zdecydowałem się po trzech wymienionych zdaniach. To jest bardzo dobry kurs. Nie ma co pisać. Przyjedź i zobacz :-)
 
Data wystawienia opinii: 22 May 2015
Wystawiono przez: Bartek
Dwoje moich dzieci już dwa i pół roku uczęszcza na zajęcia nauki i doskonalenia pływania do szkoły "Pływacki start". I to chyba najlepszy dowód na to, iż zarówno ja, jak i one jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy instruktorów, ich profesjonalizmu, pozytywnego podejścia do dzieci i atmosfery panującej na basenie podczas zajęć. Dużą zaletą jest możliwość "odpracowania" wszystkich nieobecności (nic nie przepada) oraz uiszczania opłaty za kurs w ratach. I oczywiście najważniejsze są efekty, a te są widoczne na każdych zajęciach. Zachęcam serdecznie i z czystym sumieniem polecam ofertę szkoły pływania "Start Pływacki".
mama Marii i Piotra
 
Data wystawienia opinii: 19 May 2015
Wystawiono przez: Lucyna Krzywoń
Zajęcia prowadzone w pełni profesjonalnie! Syn w ciągu roku zrobił ogromne postępy, lubi przychodzić na basen, cieszy się, że dobrze mu idzie. Nauka odbywa się przez zabawę, a to naprawdę ważne przy nauce takich maluchów.Szkołę polecamy wszystkim, a naukę będziemy z pewnością kontynuować. Dziękujemy!
 
Data wystawienia opinii: 15 May 2015
Wystawiono przez: Agnieszka
mama Julka
Chodzę na kurs pływania dla dorosłych - jestem niesamowicie zadowolona - postępy są praktycznie z jednych zajęć na drugie. Pan instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny ;-)
 
Data wystawienia opinii: 15 May 2015
Wystawiono przez: Alicja
Jestem bardzo zadowolona z prowadzonych zajęć , super profesjonalne podejście instruktorów- indywidualnie w zależności od umiejętności dziecka. Obserwując zajęcia w szkole "Pływacki Start", dzieci które nawet mają lęk przed wodą, nauczą się tam dobrze pływać i to po prostu polubią.
Cóż więcej mogę napisać... trzeba przyjść i się przekonać samemu.


Katarzyna mama Roberta
 
Data wystawienia opinii: 15 May 2015
Wystawiono przez: Katarzyna
Z całą odpowiedzialnością polecam kurs w szkole pływania "Pływacki Start". Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy instruktorów, których cechuje indywidualne podejście do każdego dziecka, z uwzględnieniem jego charakteru. Konsekwencja i zaangażowanie trenerów jest wielka, co do moich dzieci a szczególnie jednego przyniosła super efekty. Dzieci z wielką ochotą idą na kolejne zajęcia, wręcz nie mogą się ich doczekać. Napewno będziemy kontynuować kurs od następnego semestru!
 
Data wystawienia opinii: 15 May 2015
Wystawiono przez: mama Bartka i Kasjana
Polecam szkołę pływania "Pływacki Start". Zajęcia prowadzone dobrze, cierpliwość prowadzących i przyjazne podejście do dzieci. Widoczne postępy w pływaniu moich pociech.
 
Data wystawienia opinii: 15 May 2015
Wystawiono przez: Sylwia
Bardzo profesjonalne zajęcia, które przez zabawę uczą. Dzieci bardzo lubią te zajęcia,polecamy gorąco:)
 
Data wystawienia opinii: 23 October 2014
Wystawiono przez: Ania Kurzawa-Dyrcz
mama Krzysia i Kamilka
pełna profeska, ceny konkurencyjne. polecam
 
Data wystawienia opinii: 12 June 2014
Wystawiono przez: marcin


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions