In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Polecam kurs w szkole pływania "Pływacki Start". Kończymy 2 semestr nauki i widać naprawdę spore postępy. Lęk przed wodą- pokonany, skoki do wody wychodzą coraz lepiej! Nawet widać już pierwsze kroki samodzielnego pływania. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy instruktorów. Będziemy kontynuować szkolenie!
 
Data wystawienia opinii: 04 June 2014
Wystawiono przez: Mama Martyny
Doceniam pracę instruktorów w zakresie umiejętności motywowania do aktywnego uczestnictwa w zajęciach i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 16 January 2014
Wystawiono przez: tata Zuzanny
Doceniam pracę instruktorów w zakresie reakcji na prośby/pytania kursantów podczas zajęć i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 16 January 2014
Wystawiono przez: mama Fabiana
Uważam za dobrą, pracę instruktorów a zakresie sprawiedliwego i rzetelnego oceniania postępów. Jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć przez moją córkę na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 14 January 2014
Wystawiono przez: mama Wiktorii
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie umiejętności motywowania do aktywnego uczestnictwa w zajęciach i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: mama Karoliny
Jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć przez moją córkę na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start".
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: mama Maji
Podoba mi się praca instruktorów w zakresie komunikatywności w przekazywaniu wiedzy i umiejętności. Zdecydowanie poleciłabym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start”
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: mama Gabriela
Dobrze oceniam zasób opanowanej wiedzy i umiejętności mojej córki po ukończeniu kursu przekazywanej przez instruktora. Zdecydowanie jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć przez moją córkę na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: mama Darii
Doceniam pracę instruktorów w zakresie kultury osobistej na zajęciach i poza zajęciami. Na pewno poleciłbym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start”
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: tata Mikołaja
Podoba mi się praca instruktorów w zakresie zdolności rozbudzania zainteresowania aktywnym spędzaniem czasu wolnego. Zdecydowanie poleciłabym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start”
 
Data wystawienia opinii: 11 January 2014
Wystawiono przez: mama Dominika


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions