In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Doceniamy pracę instruktorów w zakresie zdolności rozbudzania zainteresowania aktywnym spędzaniem czasu wolnego naszych wychowanków. Zdecydowanie jesteśmy zainteresowane kontynuowaniem zajęć przez naszych podopiecznych na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: opiekunowie grupy Słoneczna rodzinka
Jesteśmy zadowolone z pracy instruktorów w zakresie umiejętności motywowania do aktywnego uczestnictwa w zajęciach i poza nimi. Zdecydowanie jesteśmy zainteresowane kontynuowaniem zajęć przez naszych wychowanków na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: opiekunowie grupy Delfinki
Uważamy, że instruktorzy dobrze reagują na prośby i pytania naszych podopiecznych podczas zajęć i poza nimi. Zdecydowanie jesteśmy zainteresowane kontynuowaniem zajęć przez naszych podopiecznych na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: opiekunowie grupy Muchomorki
Dobrze oceniamy pracę instruktorów w zakresie sprawiedliwego i rzetelnego oceniania postępów naszych wychowanków. Jesteśmy zainteresowane kontynuowaniem zajęć przez naszych podopiecznych na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: opiekunuwie grupy Misie
Z zainteresowaniem obserwujemy pracę instruktorów w zakresie komunikatywności w przekazywaniu wiedzy i umiejętności naszym podopiecznym. Zdecydowanie jesteśmy zainteresowane kontynuowaniem zajęć przez naszych wychowanków na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start”.
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: opiekunuwie grupy Biedronki
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie umiejętności organizacji i prowadzenia zajęć praktycznych. Zdecydowanie jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć przez mojego syna. na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start".
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: mama Piotra
Doceniam pracę instruktorów w zakresie wykorzystywania środków dydaktycznych, takich jak: deski, piłki, makarony, pływaki, rękawki.. Zdecydowanie poleciłbym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start” :)
 
Data wystawienia opinii: 09 January 2014
Wystawiono przez: tata Justyny
ola@gdx.com.pl arek@gdx.com.pl
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie efektywności wykorzystania czasu przeznaczonego na zajęcia. Zdecydowanie jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start” przez moją córkę.:)
 
Data wystawienia opinii: 07 January 2014
Wystawiono przez: mama Darii
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie punktualności rozpoczynania i kończenia zajęć. Zdecydowanie poleciłabym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start”
 
Data wystawienia opinii: 06 January 2014
Wystawiono przez: mama Mikołaja
Z zainteresowaniem obserwuję pracę instruktorów w zakresie komunikatywności w przekazywaniu wiedzy i umiejętności.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Nicolii


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions