In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Doceniam pracę instruktorów a zakresie umiejętności organizacji i prowadzenia zajęć praktycznych.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Filipa
Z zadowoleniem obserwuję pracę instruktorów w zakresie wykorzystywania środków dydaktycznych, takich jak: deski, piłki, makarony, pływaki, rękawki.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Kingi
Podoba mi się praca instruktorów w zakresie efektywności wykorzystania czasu przeznaczonego na zajęcia.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Karoliny
Jestem zadowolony z pracy instruktorów w zakresie punktualności rozpoczynania i kończenia zajęć.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Michała
Chętnie polecę znajomym szkołę pływania „Pływacki Start”
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Jakuba
Jestem zainteresowana kontynuowaniem zajęć na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start” przez mojego syna.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Julii
Jestem zadowolona umiejętności mojej córki po ukończeniu kursu.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Leny
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie kultury osobistej na zajęciach i poza zajęciami.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Oliwii
Doceniam pracę instruktorów w zakresie zdolności rozbudzania zainteresowania aktywnym spędzaniem czasu wolnego.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Martyny
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie umiejętności motywowania do aktywnego uczestnictwa w zajęciach i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Dawid


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions