In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Instruktorzy dobrze reagują na prośby/pytania kursantów podczas zajęć i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Pauliny
Uważam za doskonałą pracę instruktorów w zakresie sprawiedliwego i rzetelnego oceniania postępów.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Piotra
Podoba mi się praca instruktorów w zakresie komunikatywności w przekazywaniu wiedzy i umiejętności.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Maji
Jestem zadowolony z pracy instruktorów w zakresie umiejętności organizacji i prowadzenia zajęć praktycznych.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Ksawerego
Doceniam pracę instruktorów w zakresie wykorzystywania środków dydaktycznych, takich jak: deski, piłki, makarony, pływaki, rękawki.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Julii
Jestem zadowolona z pracy instruktorów w zakresie efektywności wykorzystania czasu przeznaczonego na zajęcia.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Kacpra
Podoba mi się praca instruktorów w zakresie punktualności rozpoczynania i kończenia zajęć.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mam Weroniki
Zdecydowanie poleciłbym znajomym szkołę pływania „Pływacki Start” :()
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Zosi
Jestem zainteresowany kontynuowaniem zajęć na następnym kursie organizowanym przez „Szkołę pływania Pływacki Start” przez mojego syna.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Tomka
Dobrze oceniam zasób opanowanej wiedzy i umiejętności mojej córki po ukończeniu kurs, przekazywanej przez instruktora.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Marii


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions