In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie kultury osobistej na zajęciach i poza zajęciami.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Piotra
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie zdolności rozbudzania zainteresowania aktywnym spędzaniem czasu wolnego:))
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Olgi
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie umiejętności motywowania do aktywnego uczestnictwa w zajęciach i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Malwiny
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie reakcji na prośby/pytania kursantów podczas zajęć i poza nimi.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Roberta
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie sprawiedliwego i rzetelnego oceniania postępów:)
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mam Tomka
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie komunikatywności w przekazywaniu wiedzy i umiejętności.
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: mama Zuzanny
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie umiejętności organizacji i prowadzenia zajęć praktycznych.:)
 
Data wystawienia opinii: 04 January 2014
Wystawiono przez: tata Igora
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie wykorzystywania środków dydaktycznych, takich jak: deski, piłki, makarony, pływaki, rękawki.
 
Data wystawienia opinii: 03 January 2014
Wystawiono przez: mama Mileny
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie wykorzystywania środków dydaktycznych, takich jak: deski, piłki, makarony, pływaki, rękawki.
 
Data wystawienia opinii: 03 January 2014
Wystawiono przez: mama Eweliny
Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie efektywności wykorzystania czasu przeznaczonego na zajęcia.
 
Data wystawienia opinii: 03 January 2014
Wystawiono przez: mama Marcela


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions