In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Dobrze oceniam pracę instruktorów w zakresie punktualności rozpoczynania i kończenia zajęć :)
 
Data wystawienia opinii: 03 January 2014
Wystawiono przez: mama Filipa
Polecam Szkołę pływania Pływacki Start. Super podejście do Dzieci, profesjonalni Instruktorzy i bardzo miła atmosfera na zajęciach. Mój Krzysiu bardzo szybko robi postępy w pływaniu i chętnie uczęszcza na zajęcia.
 
Data wystawienia opinii: 02 December 2013
Wystawiono przez: Mateusz K.
Mój syn ocenia zajęcia co najmniej na 6+. Prowadzący są mili, fajni, mają poczucie humoru, łatwo nawiązują kontakt z dziećmi i dzieci ich lubią. Zajęcia w przyjemnej atmosferze, mnóstwo "pomocy dydaktycznych", nauka przez zabawę, nic na siłę, tempo dostosowane do dziecka a nie odwrotnie. Syn nie miał wątpliwości, czy chce kontynuować zajęcia w tym roku. Polecamy!
 
Data wystawienia opinii: 12 November 2013
Wystawiono przez: mama Tomka
Marcel dzisiaj pływał już na plecach. I to wszystko dzięki WAM..... DZIĘKUJEMY :-)))))
 
Data wystawienia opinii: 19 October 2013
Wystawiono przez: Alina
Ja również polecam tę szkołę pływania. Myślę, że najlepszą reklamą jest fakt, iż kontynuujemy zajęcia, a także to, że zachęciliśmy do udziału dwie nowe osoby.
 
Data wystawienia opinii: 10 October 2013
Wystawiono przez: Sylwia
Moja córka była na trzech zajęciach, z których jest bardzo zadowolona, ja również. Instruktorzy profesjonalni, zaangażowani, sumienni, mający świetny kontakt z dziećmi i duuuuuuuuuużo cierpliwości Cieszę się, że szukając zajęć pływackich trafiłam właśnie na te.
 
Data wystawienia opinii: 30 September 2013
Wystawiono przez: Grażyna
WSPANIALA ATMOSFERA ZAJECIA PROWADZANE SA BARDZO PROFESJONALNIE SYNEK JEST ZACHWYCONY NIE MOZE SIE DOCZEKAC KAZDEJ SOBOTY I ZAJEC UWIELBIA JE GORACO POLECAM TA SZKOLE
 
Data wystawienia opinii: 20 September 2013
Wystawiono przez: mama Dawidka
Polecam tą szkołę. Bardzo sympatyczna atmosfera !
 
Data wystawienia opinii: 26 August 2013
Wystawiono przez: Eugeniusz
Eugeniusz
Polecam tą szkołę pływania. Wszyscy instruktorzy bardzo zaangażowani w swoją pracę, mają bardzo dobry kontakt z dziećmi.Panuje tu ład i porządek, wszystko jest zaplanowane i bardzo dobrze zorganizowane. W tej szkole napewno mój syn nauczy się pływać :-))).
 
Data wystawienia opinii: 21 August 2013
Wystawiono przez: Alina
Bardzo dziękujemy, za zaangażowanie jakie Państwo wkładacie w naukę pływania dla naszego syna. Zawsze obserwujemy postępy naszego dziecka. Jest dzieckiem, które boi się wody, u Was nabrał chęci do nauki pływania. Wielkie dzięki Wam za to. Polecamy szkołę, nauczyciele zaangażowani w swoją pracę, bardzo dobre podejście do dzieci. Pozdrawiamy i bardzo dziękujemy za lekcje adaptacyjne.
 
Data wystawienia opinii: 19 August 2013
Wystawiono przez: ALINA


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Wpisz kod tutaj:*
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions